Vilkår / Handelsbetingelser

Bestilling

Når du handler hos Dankobber ApS skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.

Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Betaling

Når du bestiller varer hos Dankobber ApS kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Bankoverførsel

Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Kontant ved afhentning

Du kan, efter aftale, afhente varerne selv og betale kontant ved afhentning.

Pr Faktura

Erhvervskunder kan, efter aftale, betale via Faktura. Faktura fremsendes med varerne. CVR nummer skal indtastes i kommentar feltet ved bestilling.

Levering

Ordre hos Dankobber ApS leveres normalt med GLS til den ønskede leveringsadresse. Vi sender også med Post Danmark hvis dette ønskes. Det kan aftales telefonisk eller skrives som en kommentar til bestillingen.

Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget bestillingen. Hertil skal lægges GLS/Post Danmarks forsendelses tider.

Varer kan, efter aftale, afhentes på vores adresser i København og Greve

Fortrydelsesret

Bestillinger hos Dankobber ApS er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Når du returnere de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal. Varerne skal fremstå som nye og ubrugte.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du vedlægger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet før du refunderet hele det fakturerede beløb inklusiv fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings – og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for at de varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Fortrolighed

Dankobber ApS vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på Dankobber ApS hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

  • Hvilket land kommer den besøgende fra
  • Hvordan finder de besøgende vores side
  • Hvilken browser bruger de besøgende
  • Hvilken skærmopløsning har de besøgende
  • Hvilken side kommer den besøgende ind på
  • Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
  • Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
  • Hvor mange side ser den besøgende

Indsamling af nødvendige personoplysninger og formålet med dette

For at du kan handle hos Dankobber.dk har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn

• Adresse

• Telefonnummer

• E-mail adresse

Vi foretager kun registreringen af disse personlige oplysninger med det ene formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Dankobber.dk.

Dit samtykke

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor disse oplysninger indsamles. Når du køber varer hos os, vil du ved checkout-siden skulle krydse af i to bokse, hvorved du accepterer vores Handelsbetingelserog Cookie- og Privatlivspolitik.

Opbevaring og sletning af personlige oplysninger

Dine oplysninger opbevares i det tidsrum, der er lovpligtigt i henhold til Bogføringsloven, og vi sletter dem, når det er tilladt.

Vidergivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Tredjeparter der opbevarer og behandler oplysninger på vore vegne

• AZE Hosting – Fungerer som vores webhotel og opbevarer vores backups af websitet.

Dine rettigheder

• Indsigt og berigtigelse

Du kan rette henvendelse og bede om indsigt i de personoplysninger vi behandler, samt bede om at få disse rettet, såfremt de skulle være forkerte.

• Sletning

Du kan som kunde bede om at få data om dig slettet. Vi kan kun slette de data som ikke er nødvendige for opretholdelse af aftalen, samt data vi ikke er underlagt at skulle behandle jf. gældende lovgivning.

• Dataportabilitet

Du har ret til at få udleveret de personoplysninger du selv har givet os i et maskinlæsbart format.

Henvendelse herom kan ske til: info@dankobber.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige for Dankobber.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på Dankobber.dk er:

Dankobber ApS

CVR. Nr. 66618110

Vilingerødvej 6

3120 Dronningmølle

Tlf.: 3095 8309

E-mail: flytteudstyr@dankobber.dk